Logies met een personal Touch

Welkom op mijn website

Logies bij Marlies

Maastrichterweg 141

5554 VA Valkenswaard

Tel.nr: 0650514274

email: info@logiesbijmarlies.com

Hallo mijn naam is Marlies Vromans, ik heb twee mooie recent verbouwde 2 persoons appartementen in de verhuur.

Omdat ik uw gastvrouw ben zal ik wat meer over mezelf vertellen.

Al gedurende mijn hele werkzame leven ben ik actief in de recreatie. In zwembaden, mede o.a. van een groot vakantiepark als leidinggevende met veel aandacht voor het welzijn van de gasten.

Ook ben ik al jaren actief in het verlenen van eerste hulp en heb als instructeur veel medewerkers opgeleid voor het EHBO diploma.

De appartementen die u bezoekt liggen op een mooi perceel met een fraai aangelegde tuin, waar u uitzicht op heeft vanuit het appartement. Naast alle gemakken van een eigen keuken en badkamer heeft u ook uw eigen terras om heerlijk te genieten.

In de omgeving is veel groen en bossen. Zoals natuurgebied de Malpie en de Leenderbossen. Daar zijn veel mogelijkheden om te fietsen en te wandelen.

Er zijn er mogelijkheden tot het maken van uitstapjes in de directe omgeving, zoals kano varen over de Dommel of Solex rijden. Ook zijn er in de buurt veel musea die u kunt bezoeken zoals de Valkerij of het Rijtuigenmuseum. In bereikbare afstand zijn de Efteling en Toverland. 

Omdat Valkenswaard een mooi centrum heeft is er veel gelegenheid tot winkelen of het genieten op een van de vele terrassen.

Graag wil ik u informeren en adviseren om uw verblijf met uitjes in te vullen. Maar natuurlijk mag u ook lekker relaxen in het appartement en als wij daarin nog iets voor u kunnen betekenen horen wij dat graag ( b.v. het verzorgen van uw ontbijt ).

Wij wensen u alvast veel plezier in het maken van uw vakantie plannen en verwelkomen u graag bij Logies bij Marlies.